Здравейте колеги имам алфа ромео gtv 97 година 150 коня 2.0 кубика не идва ток към свещите според вас от какво може да е дали е от компютъра или от датчика на коляновия вал ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ..
Collapse
X
-
Това е че колата се намира в едно село до Стара Загора и няма как да я докарам до града за диагностика бях свалил компютъра само да го проверят без колата обиколих всичките сервизи в града но никой не пожела да го провери без колата да е там и после отидох и купих датчика дано да е от него
Comment
-
Първоначално публикувано от devilw1sh Покажи съобщениеТова е че колата се намира в едно село до Стара Загора и няма как да я докарам до града за диагностика бях свалил компютъра само да го проверят без колата обиколих всичките сервизи в града но никой не пожела да го провери без колата да е там и после отидох и купих датчика дано да е от него
За целта трябва един лаптоп с подходящ кабел, софтуера за диагностика и някой, който поне малко разбира от това.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от devilw1sh Покажи съобщениеТова е че колата се намира в едно село до Стара Загора и няма как да я докарам до града за диагностика бях свалил компютъра само да го проверят без колата обиколих всичките сервизи в града но никой не пожела да го провери без колата да е там и после отидох и купих датчика дано да е от негоLast edited by _power_; d.m.y г., 23:19.
Comment
-
Първоначално публикувано от devilw1sh Покажи съобщениеАми всичко сме сменили остана само компютъраFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Колега това е най-глупавия начин да си ремонтираш колата, като сменяш наред каквото ти падне. Когато планината не отива при Мохамед, Мохамед отива при планината. Вземи един майстор от Стара Загора и го заведи на място да усне една диагнлстика, сигурен съм, че колегите от Стара Загора ще ти препоръчат някой.
Comment
Comment